Kuningaskunta

Kahlekuningas tarjoaa rentouttavia iltasatuja aikuisempaan makuun. Jos et viihdy sarjakuvan parissa, et ole tarpeeksi aikuinen. Se ei kuitenkaan haittaa, sillä Sinäkin voit aikuistua!

Aiheet löytyvät ihmisten arkipäivästä. Kahlekuningas käsittelee kuolemaa, seksiä, väkivaltaa ja luontoretkiä pohjoisnavalle.

Toistaiseksi tästä sarjakuvasta puuttuu kuitenkin seksi, koska se myy liian hyvin. Ettekö usko? Kysykää prostituoiduilta.

Sarjakuvan tavoite on kasvattaa lukija täysivaltaiseksi yhteiskunnan jäseneksi. Sen lisäksi Kahlekuninkaan tekijöitä kiinnostavat henkilökohtaisella tasolla kuumat naiset (saunasta tullut vaimo tai tyttöystävä) sekä kansantanssi.

 

Tekijät:
Johan Eichhorn on 36-vuotias kirjoittaja ja teatteriohjaaja, joka seikkailee Saksan ja Suomen välillä. Ollakseen kunniallinen veronmaksaja, hän opettaa mm. Taideteollisessa korkeakoulussa käsikirjoittamista ja komiikkaa. Johan on työskennellyt jo yli kymmenen vuotta novellien sekä teatterin parissa, ja hänen viimeisin kirjansa käsittelee Jugoslavian sisällissotaa (Krieg in Europa, ISBN 978-3-928597-44-9). Vaikka Kahlekuningas on hänen ensimmäinen sarjakuvansa, oli Hämähäkkimiehen tyttöystävä Mary Jane jo hänen lapsuutensa suuri rakkaus.

Jere Kasanen on 30-vuotias eteläsuomalainen graafikko ja kuvittaja. Äiti yritti pakottaa hänet jo lapsena sarjakuvataiteilijaksi, mutta se ei Jerestä tuntunut järkevältä ammatilta. Järkevältä se ei vaikuta vieläkään, mutta voittaa silti insinöörin työn. Jere on syksystä 2008 lähtien ollut vuosittain mukana vähintään yhdessä sarjakuva-albumissa, mm. Varjot (2010) ja Yksitoista (2011).

 

Vihaposti:
kahleissa@gmail.com
www.facebook.com/Kahlekuningas 


css.php